Ingen seier for Exe i Purple Rain

Hvilken Film Å Se?

Exeters rugbyhelter falt ved semifinalehindringen i går kveld da de bukket under for et Durham-lag som nå ser frem til sin tredje BUCS-mesterskapsfinale på tre år.

Den hardtkjempede kampen mellom de to rugby-kraftverkene endte 36-20 til Durham på en dyster og regnfull Durham City Ground.

City Mill håpet på litt mer fra fotografen

Det betyr at guttene i lilla drar til Twickenham om fjorten dager for å vinne BUCS rugbyunionsmesterskap for andre gang på tre år.

Exeters 1. XV reiste til Durham i høyt humør etter å ha overvunnet gamle fiender Loughborough 50-31 hjemme sist onsdag.

Men ting startet ikke bra for guttene våre da de slapp inn et forsøk innen fire minutter etter kampstart. Et nytt forsøk to minutter senere satte Exeter under 14-0 før de rakk å trekke pusten.

En ensom straffe til side var det 30 minutter ut i kampen før Exeter satte noen meningsfulle poeng på tavlen, og pause kom med stillingen 31-10.

Exeter samlet seg etter at pausen hadde spist inn i Durham-ledelsen da begge sider så menn synde ned. Exeter nr. 8 Fraser Bashford fikk et forsøk da han krasjet gjennom flere Durham-taklere for å score under stolpene. Bakspiller Ali Chrisholm satte flere poeng på brettet gjennom sin magiske støvel.

Det var imidlertid ikke nok da Durham holdt på i løpet av en spent siste ti minutter. Til tross for Exeters beste innsats, klarte hjemmelaget å drepe kampen ved å sette kapteinen over for et siste forsøk.

Durham skal nå spille mot Cardiff Met i finalen på hjemmebane for rugby.